Asylområdet skal ikke overlades til EU politikere!

29okt

Læserbrev af Pia Nyholm, Bestyrelsesmedlem DF-Randers.

pia1-14De EU-venlige partier lover at asylområdet aldrig vil overgå til EU selvom vi stemmer ja til at afskaffe retsforbeholdet den 3. december.

Lars Løkke Rasmussen går endda så langt som til at give en garanti, der dækker “til solen brænder ud”. Venstres EU-ordfører Morten Løkkegård sår dog tvivl om sin egen formands EU-løfte. Der er vist heller ikke noget almindeligt fornuftigt menneske, der tror på at Lars Løkke er ved magten de næste 6 mill år!

Hvis det bliver et ja, kan et hvilket som helst folketingsflertal overdrage asylområdet til EU!

Et ja er et ja til at tilslutte os Schengen-samarbejdet FULDT UD og deri ligger asylpolitikken og udlændingelovgivningen. Udlændingelovgivningen er den lov der bestemmer at personer som bla. “Sigøjnerbossen” må bosætte sig her i landet.

Hvis vi stemmer NEJ til at afskaffe retsforbeholdet, så kan asylområdet ikke overdrages til EU af et tilfældigt folketingsflertal og vores asylpolitik skal derfor afgøres af det til enhver tid siddende folketings flertal.

Det man som oftest vil bruge som “trusselsbillede” fra ja-sigerpartierne, er at vi ikke kan fortsætte Europol-samarbejdet.

Selvfølgelig kan vi det! Der er ingen af de andre EU lande der ønsker at Danmark bliver “det vilde vesten”. Vi kan og vi vil indgå parallelaftaler ligesom Schweiz og Norge.

Stem NEJ den 3. december og lad det ikke være op til et fremtidigt folketingsflertal at beslutte, om asylområdet skal overdrages til EU.