Befolkningens bekymring versus de snakkende klasser.

22jun

Blog af  Nini Kristensen. Medlem af Dansk Folkeparti  nifm@live.dk

De snakkende klasser skal her forstås, dem med de politisk korrekte meninger til venstre for midten, dem med højere uddannelser der har den rigtige forståelse for samfundets sammensætning i et multikulturelt samfund.

Der er mange diskussioner i befolkningen om, hvad indvandringen fra de muslimske lande betyder. Hvordan vil den ændre virkeligheden i det danske samfund? Og hvor meget skal vi gå på kompromis i vores dagligdag, for at imødekomme det muslimske samfund?

Denne bekymring er meget reel, vi har over årene set, hvorledes der i det små har sneget sig ændringer ind i vore institutioner omkring danske retter til vore børn, i nogle institutioner er man gået så vidt, at børnene ikke må have madpakker indeholdende svineprodukter, idet de muslimske børn ved en fejl kunne risikere at komme i kontakt med det

Der er gentagne forsøg senest i Randers kommune på at indfører special afdelinger i de kommunale idrætsforeninger og badeanstalter, kun for muslimske kvinder, idet disse ikke kan svømme, skifte, bade i samme rum som vantro og urene danskere.

Således udvikler debatten et stadig kraftigere sammenstød mellem befolkningens flertal og de politisk korrekte snakkende klasser, som hævder at befolkningen er intolerante og ikke ved hvad de taler om, og at befolkningen reagerer mod islam som den fredelige religion.

Det er ikke korrekt, befolkningen reagere imod det stadigt stigende politiske islam, der gør krav på at ville bestemme hvordan vores samfund skal indrettes, de reagerer i stigende grad på parallel samfund som til stadighed er præget af det klansamfund på godt og ondt man kom fra.

Det er rigtigt at kun en lille del af de ”utilpassede unge” ender som terrorister, men det er fakta at disse unge er tilhængere af et samfund hvor islam udstikker landets love, og ikke vil et demokratisk samfund, på nær når de skal have deres offentlige ydelser med en god bolig tilknyttet, og det bryder danskerne sig selvfølgelig ikke om.

En undersøgelse foretaget i 6 forskellige europæiske lande af wissenschaftszentrum Berlin für socialvorschung, viser at 65%, cirka to tredje dele af muslimerne mener at Islam står over samfundets love.

Hvorfor er de politisk korrekte så angst eller modstandere af at se virkeligheden i øjnene, når talen falder på indvandringen og den forfejlede integration? Hvorfor fastholder de at islam bare er en religion og ikke en opskrift på det perfekte kalifat.

Forklaringen må ligge i at de politik korrekte ikke tør tænke selvstændigt, af angst for at blive udstødt og socialt isoleret, og ikke længere får lov til at deltage i det rigtige politiske fællesskab, hvor kun de gode mennesker må deltage, og hvor de onde og uvidende bliver hængt ud som racister.

Hvad skal befolkningen bruge ovenstående til? De skal bruge det til at føre en fri debat på oplyste grundlag, uden at få racisme kortet smidt i ansigtet, især da islam og muslimer ikke er en race men mennesker på godt og ondt som alle andre, bare med den tvist at de ønsker et samfund hvor islam udstikker lovgrundlaget i vores demokratiske samfund.

Danskerne har denne gang talt ved stemmeurnerne og har givet Dansk Folkeparti mandater til forandring, hvilket mange steder har fået de politisk korrekte op af stolen, mange har udtalt på sociale medier, at nu vil de forlade Danmark.

Man er som borger i et demokratisk land, heldigvis fritstillet til at udvandre ligegyldigt, om man er politisk korrekt eller på anden måde ikke ønsker at rette sig efter folkets stemmer og landets demokratiske love.