De vil ikke sejre! Vi må aldrig tie i frygt

14nov

Læserbrev af Nicolaj Estrup, Bestyrelsesmedlem DF-Randers

Terrorismens grimme ansigt er endnu engang over os, det bliver efterhånden hverdag her i det ellers så fredlige Vesten. Denne gang var det igen Frankrig der stod for tur, 128 uskyldige franskmænd blev fredag D.13. November likvideret med koldt blod i terrorismens navn.

Men de vil ikke sejre! Vi må aldrig tie i frygt, Vi er demokratiets forkæmpere og vi kan ikke skræmmes væk, ikke engang med disse frygtelige umenneskelig handlinger, begået af vilde dyr, uden rygrad eller skam i livet.

Denne hændelse må være en øjenåbner for det danske folk, i disse dage strømmer der folk ind over vore grænser, folk som vi ikke aner hvem er, vi aner ikke hvad deres hensigter er, eller hvem de er. Derfor skal de alle registreres, deres baggrund skal tjekkes og tvivlen skal ikke komme dem tilgode.

Det er naivt at tro vi i Danmark ikke er udsatte for dette trusselsbillede, for vi ER udsatte og vi SKAL tage denne trussel alvorligt.

8 mænd skulle der til for at lukke Frankrig ned. 8! Tænk sig hvad 20-30 af disse fanatikere ville kunne gøre af skade i et lille land som Danmark?! Islamisk stat har påtaget sig skylden for angrebet i Frankrig, jeg beder til at verdensledere nu i en fælles koalition beslutter sig for at komme denne terrorist rede til livs én gang for alle.