Derfor er en skarp grænsekontrol og registrering nødvendig

20nov

Læserbrev af Nicolaj Estrup, Bestyrelsesmedlem DF-Randers

Mit modsvar til Søren Jensen: Amtsavisen2015-11-20 00.43.41

Det er spøjst hvordan de politiske korrekte gang på gang lægger ordene i munden på os fra den politiske højrefløj.

Jeg kunne her den anden dag læse Søren Jensen fra SF kommentar til mit læserbrev fra i sidste uge. Og kære Søren Jensen du har intet at være bekymret over, jeg er udmærket klar over at mange af de mennesker der for tiden strømmer ind i landet, er flygtninge.

Dette ændre dog ikke ved det fakta at vi har alt for lidt styr på hvem de er. Potentielt ville flere af dem kunne have relation til IS, som vi så det med en af gerningsmændene i Frankrig. Derfor er en skærp grænsekontrol og registrering nødvendig.

Jeg hentyder på ingen måde til at alle der kommer herop er terrorister, men jeg er heller ikke naiv og blåøjet.

Jeg anerkender fulgt ud folk i nød skal have hjælp, hvilket de får i Danmark.