Dumpet

25nov

Læserbrev af Morten Grosbøl,  Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti Randers.

Et par læserbreve har fremhævet journalist og vært ved TV2s midtvejsvalg som værende hhv. dygtig og meget dygtig. Da det bestemt ikke var mit indtryk, satte jeg mig for at undersøge sagen nærmere. Min definition af en dygtig studievært, er en person, der får alle deltagere til at slappe af og som prøver at få alle synspunkter frem uden selv at blande sig i argumentationen. Hvis man accepterer den definition, er Åse Andersson ikke alene dumpet, men hendes præstation burde vises for alle kommende journalister som et eksempel på, hvordan man ikke skal gøre.

Jeg har delt Åse Anderssons afbrydelser af deltagerne op i tre kategorier. En positiv afbrydelse, hvor hun, med en positiv bemærkning, leder deltageren videre i vedkommendes argumentation. En negativ afbrydelse hvor hun ødelægger deltagerens argumentation og i flere tilfælde er morsom på deltagerens bekostning. Og sidst en neutral afbrydelse, der ikke lige kan placeres i nogen af de foranstående kategorier. Jeg har ikke medtaget, når hun går videre til næste person. Ialt-kolonnen er neutral og negativ lagt sammen.

Resultatet af optællingen af afbrydelser

Skærmbillede 2015-11-25 kl. 15.34.11

Klik på billedet for at se det i stor størrelse.

Det ses helt klart, at hun går målrettet efter DF og Venstre, medens venstrefløjen får hjælp. For blot lige at illustrere hvad jeg mener med at gøre sig morsom på deltagerens bekostning, så siger hun på et tidspunkt til borgmesteren: ”Du ligger som du har redt!” Der er andre eksempler.

Hvis man ikke kan skjule sin egen politiske holdning, burde man efter min mening ikke være studievært ved politiske møder!

Dumpet!