Genialt, min kære Schultz-Knudsen

20dec

LÆSERBREV Af Morten Grosbøl, – medlem af Randers Byråd for Dansk Folkeparti.

Jeg har endnu ikke gjort helt op med mig selv, om det filter, der blokerer for ubehagelige kendsgerninger og som venstrefløjens medlemmer tilsyneladende alle er udstyret med, er medfødt eller noget tillært?

“Grosbøl påstår nemlig, at pengene, som Randers Kommune nu skal bruge til at rette op på den ulovlige beslutning, tages fra børnene, de ældre eller handicappede.”

Her har Per Schultz-Knudsens filter lige bortfiltreret ordet “budgettet”. Jeg skrev nemlig “budgettet, børnene osv.” velvidende, at juristeri er en af venstrefløjens spidskompetencer. Det korte af det lange er nemlig, at pengene i sidste ende forsvinder ud af kommunens budget/kasse, uanset hvor de er konteret. Kommunen stilles dårligere økonomisk.

“Pengene tages nemlig fra beskæftigelsesudvalgets bevillingsområde ‘overførselsindkomster’, som jo betragtes som et ikke-styrbart område, hvorfor der ikke skal findes kompenserende besparelser. Der bliver altså hverken taget penge fra børn, ældre eller handicappede.”

TV2 har netop offentliggjort en undersøgelse, der viser, at Randers Kommunes udgift til flygtninge i 2015 er 45.237.274 kroner.

Hvis vi nu følger Velfærdslistens logik, så konterer vi de 45 millioner kroner til flygtninge på “et ikke styrbart område, hvorfor der ikke skal findes kompenserende besparelser” og så har kommunen som ved et trylleslag 45 millioner kroner mere i kassen?

Genialt, min kære Schultz-Knudsen, genialt!