Grænsekontrol: Hellere i dag end i morgen

16nov

LÆSERBREV Af Claus Kvist Hansen.  Medlem af Folketinget (Randers Sydkredsen), Dansk Folkeparti.

Begivenhederne i Mellemøsten og Nordafrika har medført et pres på Europa i form af en folkevandring, vi vist aldrig har set lige. Hvor mange af de tilrejsende, der er reelle flygtninge, og hvor mange, der blot er rejst væk fra sammenbrudte samfund for at skabe sig et bedre liv, er umuligt at vurdere. Det ligger imidlertid fast, at hverken EU eller den danske regering har budt på løsninger eller en strategi for at få situationen under kontrol.

Alene i den sidste uge rejste 11.000 mennesker ind i Danmark uden nogen form for registrering eller kontrol, og absolut intet tyder på, at toppen er nået endnu.

Hidtil har regeringens febrilske håb været, at de fleste migranter rejser videre til Sverige og Norge, hvor de økonomiske forhold er bedre, men nu, hvor Sverige har indført grænsekontrol, må vi forvente, at menneskestrømmen stopper i Danmark.

De kulturelle og økonomiske konsekvenser af, at Danmark bliver endestation for måske flere hundrede tusinde arabere og afrikanere er helt uoverskuelige.

Som jeg ser det, er der kun én eneste mulighed tilbage: Indfør fast grænsekontrol. Lige nu. Det er den eneste måde, vi kan få blot nogenlunde styr på situationen.