Har flygtningepolitikken slået fejl?

03jan

Dette spørgsmål kan der være mange meninger om.

Dansk Folkeparti Mariagerfjord og Venstre Mariagerfjord er gået sammen om at arrangerer et større arrangement for medlemmerne som netop har fået overskriften

Har flygtningepolitikken slået fejl?

I den forbindelse får de besøg af integrationsordfører fra Dansk Folkeparti Martin Henriksen og integrationsminister Inger Støjberg (V) som i en debat vil komme med deres bud på flygtningepolitikken i Danmark – Grænsekontrol – Indvandring – Fordeling af flygtninge – Vældfærdsturisme/asylshopper – EU´s flygtningepolitik, fordelingskvoter og meget mere. Efter deres indlæg vil der blive rig mulighed for at stille spørgsmål til både Martin Henriksen og til Inger Støjberg.

Martin Henriksen318538_283879844985073_155047226_n

Der vil blive serveret kaffe med kage, ligesom der vil være mulighed for at købe øl eller vand. Prisen for dette arrangement er kr. 50.- som betales ved indgangen.

 

Arrangementet vil finde sted:
Søndag d. 28.2.2016 kl. 14.00 i Kulturcentret – Kirkegade 2 – 9560 Hadsund

Indbydelse med bindende tilmelding, vil blive sendt ud til medlemmerne i både Dansk Folkeparti og til Venstre omkring 1.2.2016.

Som nævnt er dette et fælles engagement med Venstre, så der vil naturligvis være begrænset pladser. Tilmelding vil således ske efter ”først til mølle” princippet, så hurtig tilmelding kan kun anbefales.

Så reserverer allerede nu dagen.

Dansk Folkeparti Randers har modtaget en invitation fra Dansk Folkeparti Mariagerfjord om at deltage i deres arrangement Søndag d. 28.2.2016.

Du kan tilmelde dig ved Jan Schwartz – Næstformand Dansk Folkeparti – Mariagerfjord på jan.schwartz@hotmail.com