Hvad mener Socialdemokraterne egentligt?

17jan

LÆSERBREV Af Morten Grosbøl, – medlem af Randers Byråd for Dansk Folkeparti.

For øjeblikket er Sass Larsen ude med nogle, for socialdemokrater, ret bombastiske meldinger om at anbringe indvandrere i lejre.

Mener han det, eller er det bare stemmefiskeri?

På et tidspunkt meldte Mette Frederiksen ud ”Oven i det er der en række problemer, vi heller ikke kan vende det blinde øje til. Fremkomsten af parallelsamfund, social kontrol af særligt piger, religiøs kontrol, sharialovgivning og opdragelses- og afstraffelsesmønstre, som ikke hører hjemme i det danske samfund.”

Mener hun det, eller er det bare stemmefiskeri?

På et tidspunkt sagde Helle Thorning Scmidt: ”Det skal ikke være sådan i Danmark, at man langsomt sniger danske traditioner ud af vores offentlige institutioner. Altså om man har juletræ eller man spiser flæskesteg eller spiser almindelige frikadeller. Det skal man ikke langsomt snige ud af vores offentlige institutioner, fordi man skal tilpasse sig en anden kultur. Det er jeg ganske enkelt imod.”

Mente hun det, eller var det bare stemmefiskeri?

For danske socialdemokrater har religion altid været en privat sag. Religion var noget man dyrkede inden døre adskilt fra det politiske. Når de lokale Socialdemokrater nu ikke klart kan gå ind for, at vore institutioner ikke af religiøse årsager kan fravælge almindelige danske madvarer, for eksempel svinekød, er det så, fordi de mener, at det er i orden, at koranens regler, for hvad der er forbudt (haram) og hvad der er tilladt (halal), skal være den fremtidige rettesnor i danske institutioner?

Mener de det, eller er det bare stemmefiskeri?