Hvor skal det ikke ende?

25okt
Læserbrev af Nicolaj Estrup, Bestyrelsesmedlem DF-Randers

Jeg vågnede her til morgen, til to meget forskellige, men alligevel nært beslægtede nyheder fra to af landets førende nyhedsmedier.
Den ene nyhed var at en ung dansk/kurdisk kvinde, netop er blevet pålagt udrejse forbud fra Danmark, fordi hun i adskillige måneder har været nede og kæmpe imod terror reden islamisk stat. Altså de terrorister der ønsker død og ødelæggelse over alle jorden borgere, der ikke vil indordne sig under strengsharia-lovgivning! Den Danske stat er åbenbart af den opfattelse, at kvinden udgør en trussel imod nationen. Dette læser jeg på DRs nyheds app.

Samtidig læser jeg på ekstra bladet.dk, at der på Nørrebro i København er en i gangværende demonstration arrangeret af hizb ut tahrir, støtten til demonstrationen er stor! Mændene går i front og kvinderne kommergående bagerst (sådan er rangordenen for de yderliggående). Flere af demonstranterne opfordrer deres muslimske brødre til at udøve jihad, altså udbredelse af det islamiske budskab ved hjælp af vold og drab i Allahs navn!
En betjent udtaler til avisen at demonstrationen er forgået under “God ro og
orden” HVAD!
Hvornår har det været god ro og orden at opfordre til drab? Og er det ikke længere strafbart i Danmark? Er vi virkelig kommet dertil hvor det er mere acceptabelt at være ekstremist på Nørrebro, der opfordre til dræb på folk der ikke vil følge deres vej! End at være kvindelig frihedskæmper der netop bekæmper disse yderliggående individer!
Jeg spørger mig selv hvor skal det ikke ende?
Bestyrelsesmedlem
Dansk Folkeparti Randers
Nicolai Estrup