Indvandring er Danmarks Største økonomiske problem.

20sep

Børge Olsen Formand for bestyrelsen Dansk Folkeparti Randers. Tale til årsmøde 2016 “Fri debat”.

Rene Christensen havde et indlæg i Jyllands-Posten onsdag den 14September.

Med overskriften Indvandring er Danmarks Største økonomiske problem.

Det har han så sandelig ret i, med udgifter på 16,6 milliarder kan enhver se at det dræner statskassen voldsomt og det skal samtidig ses i lyset af, at skat tidligere har mistet over 12 mia. kr. ved fejlagtig udbetaling af aktie udbytte og skats inddrivningssystem EFI virker heller ikke efter mere end 8 års forsøg på at få det til at fungerer og nu er det imidlertid opgivet. Danskerne er stillet i udsigt at gælden bliver eftergivet, mange bliver glade over at slippe for at betale deres gæld, og den anden halvdel undres over at andre slipper når de selv altid har betalt til tiden,

Jo tænker man, så er der ikke mere retfærdighed til.

Tænk på, hvis vi ikke havde alle de udgifter til indvandre, og skat samtidig ikke lavede fejl. Nu skal skat heller ikke have hele skylden, der er for mange af vores egne landsmænd der spekulere i skatte- unddragelse, skattely og Panama papirer Osv.

Tilbage til flygtninge spørgsmålet.

Hvis vi havde båret os mere fornuftig ad i tide og afvist alle disse flygtninge ved grænsen inden de var kommet ind i landet havde situationen været en anden. Derfor håber jeg naturligvis at Kristian Thulesen Dahl kommer igennem med grænse kontrol og afvisning på grænsen med omgående tilbagesending til Tyskland.

Jeg undres over at samfundet ja os, kan undvære alle disse milliarder kr.

Hvis disse penge var tilstede ville kommunerne år efter år kunne undgå at skære i Deres egne budgetter, ja måske kunne det i stedet have givet et økonomisk løft, til gavn for den samlede velfærd.

For det er efterhånden ret frustrerende hele tiden at bruge grønthøster metoden i kommunerne for at få budgetterne til at hænge sammen.

Når vi ved, at på samme tid forsvinder pengene ud af statskassen.