Jeg sagde NEJ!

05nov

Læserbrev af Pia Nyholm, Bestyrelsesmedlem DF-Randers.

Det er muligt at Kristian Jensen finder det imponerende, at et medlem af Dansk Folkeparti kan stille op med facts, der sætter et ”ja” til debat.  Men det siger vist mere om udenrigsministeren end om undertegnede samt mine partifæller.

Nu behøver man jo ikke at være hverken fhv. Bankassistent eller Udenrigsminister, for at kunne slå op på folketingets hjemmeside og læse spørgsmål igennem Kristian Jensen, så det burde ikke imponere dig.

At jeg, som EU-kritiker, ikke ”stoler på” andre politikere, især ikke EU-tilhængere har sin årsag. Det skyldes bla. de trusler, løfter og udsagn, vi både har set og hørt i forbindelse med andre folkeafstemninger om EU forbehold.

Jeg fortsætter med at være EU-kritisk på trods af, mere eller mindre forskellige arrogante EU-tilhængeres, forsøg på at stille spørgsmål til, om alle kritikere er uintelligente. F.eks. udtalelser som denne ” “Hvor er danskerne dumme”. Mimi Jakobsen BT 3. juni 92.” er mindre klædelig! Interessant nok er Mimi Jakobsens udtalelse fremkommet efter det sidste nej ved folkeafstemningen om Maastrichttraktaten i 1992.

Der er ikke en eneste EU kritiker der er interesseret i, at give ”Veto-partierne” flere beføjelser end de allerede har i dag. Især ikke i denne folkeafstemning hvor de forsøger at liste mærkesager igennem med en, for det almindelige menneske, uigennemskuelig ”tilvalgsordning” som egentlig er en ”fravalgsordning”.

Jeg kan kun tilslutte mig Morten Messerschmidts opslag på din facebookside onsdag den 4. november kl. 14:28 ”Kære Kristian. Jeg opfordrer alle til at stemme nej 3.december. Hvis I endelig vil give en garanti for folkeafstemning om udlændingepolitikken, hvorfor tager I så ikke bare suverænitetsoverdragelsen på art. 77-80 ud af lovforslaget? Det er jo de artikler, der handler om asyl og indvandring. Så ved vælgerne, hvad de har at rette sig efter”

Det vil ikke komme til at ske, og det ved EU-kritikerne godt. Derfor virker vigtigheden i Europol deltagelsen kun som sekundær agenda for ”veto-partierne” i forhold til at være i stand til at kunne overdrage asyl og udlændingepolitikken til EU og det stiller os i en situation, hvor Danmarks fremtid kan blive usikker rent politimæssigt, hvis og når Europol overgår til overstatsligt samarbejde og efter et nej den 3. december. Det kan de faktisk ikke være bekendt.

Heldigvis indrømmer Europols britiske direktør Robert Wainwright på i TV2’s 22 Skammelsen onsdag den 4. november, at Danmarks fremtidige tilknytning til Europol i sidste ende er et politisk spørgsmål, der kan forhandles på plads. Men han advarer om, at det ikke kommer til at gå helt af sig selv. Han siger yderligere ”at Europol “forventeligt” bliver til et overstatsligt samarbejde næste år”. Altså er man ikke 100% sikker på hvornår det sker, men i hvert fald ikke allerede den 4. december!

Lyt til og respekter mine argumenter for at stemme NEJ den 3. december Kristian Jensen og vær klar til at trække i arbejdstøjet, for at få en politisk aftale forhandlet på plads omkring en 2. Folkeafstemning, UDEN suverænitetsoverdragelsen i art. 77-80. (Kapitel 2 – Politikkerne for grænsekontrol, asyl og indvandring)