Kan vi så få madro.

25okt

Læserbrev af Morten Grosbøl,  Byrådsmedlem for Dansk Folkeparti Randers

”Flertallet af politikere i Randers mener, at det er vigtigt, at lille Per, Louise og Ahmed spiser svinekød.” Sådan indleder Karin Hede Pedersen en artikel i Amtsavisen. Det må være nogen år siden hun var færdig med sin journalistuddannelse? I hvert fald har hun totalt glemt princippet om objektivitet. Hvis lille Ahmed, som navnet tyder på, er muslim, så skal han selvfølgelig ikke spise svinekød! Det er sagt gang på gang og alligevel bliver man ved med at fremstille det, som om vi vil tvinge børnene til at spise noget, de ikke kan lide eller ikke må.

Da jeg var ung, havde man et udtryk: ”vi tager den en gang mere for Prins Knud”, der tilsyneladende må have været opfattet som lidt langsom i optrækket. Jeg vil tage den en gang mere for Mikael Firlings Mouritsen og Charlotte Bromann Mølbæks skyld.

Lad os som eksempel tage en automobilforhandler. Han forhandler Ford biler. Så finder hovedkontoret ud af, at der også skal forhandles Skoda. Set fra mit synspunkt, så har kunderne fået et større udvalg. De har fået mere at vælge imellem.

Vi må hellere tage et eksempel mere.

Vi har en institution, hvor lederen er vegetar. Derfor er der aldrig blevet serveret kød. Nu går lederen så på pension og der kommer en ny leder. Vedkommende er ikke så religiøs med hensyn til kød, så nu bliver der også serveret kød. Kan man ikke godt tillade sig at sige, at man har udvidet tilbuddet?

Jeg har altid haft den opfattelse, at socialister over en bred kam indædt har modarbejdet kirkens indflydelse på det verdslige liv. Ikke desto mindre er det venstrefløjen, der nu ivrigt forsvarer muslimernes religiøse krav.

Men som Jens Otto Krag sagde: ”Man har et standpunkt til man tager et nyt”