Kristian Jensen taler mod bedre viden.

31okt

Læserbrev af Pia Nyholm, Bestyrelsesmedlem DF-Randers.

Der er nu ikke noget så skræmmende som at vække landets udenrigsminister, det skulle måske lige være at fornærme statsministeren.

Jeg er beæret over at udenrigsminister Kristian Jensen, finder det nødvendigt at forsvare et ja til retsforbeholdsafstemningen 3. december på RANDERSIDAG.DK

Samtidig gør det mig også mistænksom. Er det udenrigsminister Kristian Jensen siger nu også rigtigt? Eller er det en helt ny form for forførelseskunststykke?

Det er nyt for mig at asylforbeholdene. Statsminister Lars Løkke Rasmussen’s garanti “til solen brænder ud”, vil blive indskrevet i lovteksten.

Fordi den 10.10 2015 lykkedes det ikke for statsministeren at finde fælles fodslag blandt ja-partierne om en ny folkeafstemning, hvis Folketingets partier skulle ønske at være med i EU’s fælles udlændingepolitik. På mødet i Statsministeriet blev det ifølge flere kilder drøftet, om Løkkes garanti om en asylfolkeafstemning skulle nedfældes i en politisk aftale eller i lovteksten, der formelt udgør grundlaget, som danskerne stemmer om den 3. december.

Kun Socialdemokraterne og De Konservative tilsluttede sig helt idéen om en mulig asylfolkeafstemning og ingen kan forestille sig at SF eller Radikale Venstre eller Alternativet vil tilslutte sig den lovtekst.

I det tilfælde at udenrigsminister Kristian Jensens påstand om at statsminister Lars Løkke Rasmussen’s “sol-løfte” skulle være blevet indskrevet i lovteksten. Så finder jeg det besynderligt at Danmarks befolkning bliver informeret om det i et læserbrev på RANDERSIDAG og ikke i en storstilet annoncekampagne i de landsdækkende medier.

Med andre ord, så tror jeg desværre at udenrigsminister Kristian Jensen taler mod bedre viden.

Hvis ingen drømmer om at overdrage asylpolitikken til EU, hvorfor laver regeringen så ikke afstemning alene om tilslutning til Europol, for det vil alle partier gerne være med til.

Det bekymrer mig en hel del, at vi i bund og grund ikke ved hvad vi stemmer om den 3. december hvis der stadig arbejdes på lovteksten.

Derfor kan jeg helt klart kun anbefale et NEJ!