Kritik af Grimhøjmoskeen er det rene hykleri

11mar

LÆSERBREV Af Claus Kvist Hansen, Medlem af Folketinget, Dansk Folkeparti (Randerskredsen). Udviklingsbistands-ordfører

Den seneste tid har vi i Danmark erfaret, hvordan flere moskeer underviser i stening, undertrykker kvinder og opfordrer til socialt bedrageri.

Politikere fra begge sider af folketingssalen var ikke sene til at benytte mediebevågenheden. De tordnede mod moskeerne, og de parallelsamfund, de repræsenterer. Man skulle derfor tro, at der ville være politisk opbakning til at komme Grimhøjmoskeen i Aarhus til livs.

I forbindelse med værdidebatten i folketinget fredag den 4. marts stillede DF derfor forslag om at lukke den omtalte moske. Var der så flertal for forslaget? Nej, for både Socialdemokratiet og Venstre udstillede deres hykleri. Den stærke retorik var således kun kameraerne forundt. Fra det øjeblik, hvor mandaterne skulle arbejde, viste de deres sande ansigt. I stedet for at sætte handling bag ordene, så ender det nok engang med endnu en virkningsløs værdi- og integrationsplan.

I Dansk Folkeparti må vi blot afvente, at de resterende partier vågner op og indser, hvor alvorlig situationen er. Indtil da fortsætter vi kampen mod fundamentalistiske kræfter og værner om vore danske værdier.