Nyhedsbrev fra Lokalformand Børge Olsen

20jun

BOKære  Dansk Folkeparti vælgere.

Som lokalformand her i Randers vil jeg hermed sige stor tak til de vælgere som har givet vores folketingskandidater den store opbakning ved valget den 18 juni. På landsplan blev det til 15 nye folketingsmedlemmer. Her i Østjyllands storkreds fik vi valgt 5 kandidater for Dansk Folkeparti. Sammenlagt fik vi her i Randers 14226 stemmer. Det medførte at vi fik Claus Kvist Hansen valgt, det er første gang at en af Randers kredsene giver valg til en kandidat for Dansk Folkeparti.

Jeg håber hermed at C.K.H. vil arbejde til gavn for os her i Østjylland så vi ikke bliver glemt i Christianborg politikken, vi vil minde ham på hvor han kommer fra. Jeg har nu heller ingen grund til at være bekymret. Claus  har lovet os, at han  ikke vil glemme hvor han kommer fra og hvilken kreds der har opstillet ham.

Jeg håber at Thulesen Dahl og co. vil gøre brug af den massive opbakning vælgerne har givet os til at få nogle af Dansk Folkepartis mærkesager implementeret i regerings grundlaget, til gavn for den enkelte og i særdeleshed for Danmark. Og det er jeg overbevist om, at det vil lykkedes hvis ellers pressen vil give dem den tid der skal til for at få partigrundlaget handlet på plads. Jeg håber at alle de borgerlige partier kommer i den nye regering så vi undgår at får en mindretals regering der må siksakke iblandt partierne for at få flertal ved hver afstemning. Dermed ligger der et stort pres på Lars Lykke Rasmussens forhandlingsevner for at få opbakning til at lave en flertalsregering som vil være holdbar i årene fremover.

Børge Olsen
Højsletvej 59
8930 Randers NØ