TÆNK JER OM!

25okt

Blog af Lars Krogsorf-Jensen, Næstformand DF-Randers.

Livet går stærkt i disse tider. Vi er blevet beriget med sociale medier på internettet, hvor alt er tilladt. Vi får nyheden kort tid efter at hændelsen er sket.

For ca. 30 år siden stod Mogens Glistrup frem og advarede mod en islamistisk invasion af vesten. Mange betegnede hans udtalelser for syge og idiotiske og påstod at dette aldrig ville ske. Denne invasion er nu i fuld gang. Vore politikkere vil, for enhver pris, undgå at stå i samme situation som Mogens Glistrup gjorde den gang. Forståligt nok. Man har jo fra flere sider yndet at bruge ordet RACIST ved en hver given lejlighed.

Efter sidste valg i Sverige, kæmpede man med næb og klør for at holde Sverigesdemokraterne uden for indflydelse, stort set med samme begrundelse. Man ville gerne stå som de, der var menneskelige og tog sig af de svage i verden, så de var da så hjertelige velkommen til Sverige.

Nu begynder man at indse, at der måske er et lille problem med de mange flygtninge. Aldrig før har der været så meget uro i Sverige, som der er nu.

Det samme gør sig gældende i bl.a. Tyskland, Angela Merkel stod med åbne arme, og tog i mod flere hundredetusinde syriske flygtninge.

Nu må hun alligevel indse, at dette ikke var den bedste løsning, hun overvejer endda at der skal være grænsekontrol i Tyskland.

Kære Danmark, husk på, at når disse flygtninge har fået deres opholdstilladelse, så kan de rejse frit rundt i Europa, også Danmark. Og vi kan intet stille op.

Den 3. december skal vi til valgurnerne, ikke for at stemme om flygtninge, men om afgivelse af suverænitet til EU, stem NEJ, hvis du vil bevare Danmark.

At det for nogle er dejligt med en ministertaburet, efterfulgt af en livslang pension for sig selv, er måske forståligt.

Men skal vi forsøge flere tusinde flygtninge, vil det gå ud over vore egne børn, vore egne ældre og syge.

Tilsyneladende er det ikke alle, der er klar over at, vi i Danmark IKKE har ubegrænsede midler. Til alle de som er på en eller anden form for overførelsesindkomst – TÆNK JER OM, inden I forsvarer- og sympatisere med disse flygtninge.