Tanker om terror

02jun

terror2
Vi husker alle billederne!

Angrebet på tvillingetårnene er snart 14 år siden, vi husker det, som var det i går. Charlie Hebdo i Paris også den sidste terrorhandling i København er helt friske i erindringen.

Vi forsøger alle at være politiske korrekte, at undgå omtale af forskellige folkeslag, at tilpasse os andres krav og ønsker.

Ja, vi ved efterhånden alle, hvad der er tale om, men vi må ikke sige det højt! Længe leve ”ytringsfriheden”.

Min personlige holdning til indvandring, er egentlig ganske enkel. Indvandrere skal være så hjerteligt velkomne, men de skal forsørge sig selv. Alene dette vil begrænse antallet af indvandrere væsentligt. Der er ingen af vore nabolande, som er i krig eller hvis statsborgere bliver forfulgt eller myrdet. Når jeg nævner vore nabolande, så er det med tanke på tro, kultur og generelt menneskesyn.

I den vestlige verden respektere vi mennesker, også kvinder og børn, uanset tro, overbevisning eller hudfarve.

Vi holder tro og lovgivning adskilt. Det er ikke vore præster, der afgør om vi overtræder loven.

Ifølge Danmarks Statistik vil befolkningstallet vokse væsentligt for ikkevestlige (69,44%) mod danskere (2,38%) frem til år 2050. Dette betyder, at i løbet af relativ kort tid, vil der være flere ikkevestlige indvandrere end danskere i Danmark.

Et spørgsmål, der også trænger sig på i denne forbindelse, er hvorvidt disse ikke -vestlige indvandrere er islamister.

”Islam” har for mig to betydninger:

  • Islam som trosretning og
  • islam som lovgivende, udøvende og dømmende magt.

Naturligvis skal man ikke generalisere, men det er påfaldende, at ordene ”terror” og ”islam” eller ”islamister” meget ofte nævnes i umiddelbar sammenhæng.

Lars Krogsdorf-Jensen
Næstformand i bestyrelsen DF-Randers