Morten Grosbøl

Bestyrelsesmedlem, Byrådsmedlem

Da Dansk Folkeparti blev stiftet i 1995 var Morten Grosbøl ikke i tvivl om, at det var det parti, som han ville stemme på. Først i 2006 blev han medlem af partiet.

Det var Muhammedkrisen som gjorde udslaget. Det var så voldsom en oplevelse for Morten Grosbøl, at han tænkte ‘Nu er det nok!’

Medlemskabet har bevirket, at han nu har medindflydelse på udviklingen i partiet. Det er især partiets udlændinge/flygtninge- og EU-politik, som tiltaler Morten Grosbøl.

Ved byrådsvalget i november 2013 blev Morten Grosbøl valgt til byrådet i Randers, da Dansk Folkeparti forøgede mandatantallet fra en til tre mandater.

Desuden har han været næstformand i den lokale partiforening og folketingskandidat i Randers Nord kredsen. I byrådet er Morten Grosbøl medlem af børne- og skoleudvalget samt af havnebestyrelsen.

Selv om tonen ofte er hård i politik, har han på intet tidspunkt fortrudt, at han stillede op, og blev valgt.

Jeg er parat til at stå på mål for mine holdninger» siger Morten Grosbøl. «og om nogen, har vi medlemmer af Dansk Folkeparti været villige til at tage imod verbale knubs, på grund af vore holdninger» konstaterer han.

Han håber at helbredet vil blive ved at være godt, og han vil slet ikke afvise, at han også er på stemmesedlen til næste byrådsvalg.

Morten Grosbøl er gift med Frida Ljørring Pedersen, og det har de foreløbig været i 42 år. Sammen har de sønnen Lasse, som er arkitekt, og datteren Mette, der er 1. sopran ved Den Kongelige Opera. Datteren har skænket dem to børnebørn.

grosboel@grosboel.dk

Tekst : Egon Thomsen/RANDERSiDAG
Link til artikel:
http://randersidag.dk/?Id=11838