Sarah Clifton

DFU Formand

Mit navn er Sarah Tvede Clifton, jeg er 18 år og lokalformand i DFU Kronjylland. Udover det går jeg i 3.g på Randers Statsskole, hvor jeg har bioteknologi og matematik som hovedfag.

Jeg har været medlem i DFU i mere end 4 år, hvoraf de 1½ af 2 år i bestyrelsen, har været som næstformand.

 

I DFU Kronjylland har jeg valgt at sætte fokus på talentudviklingen blandt vores medlemmer. Det mener jeg er den helt rigtige tilgang, da DFU Kronjylland er en af de mest aktive lokalforeninger i DFU, så det er vigtigt, at vi har en god stab af medlemmer, som altid er klar til at tage en politisk debat og sørge for, at vi er repræsenteret i medierne. Udover den politiske del af vores forening så sætter vi også rigtig stor fokus på det sociale. Vi snakker alle sammen rigtig godt sammen, og der prøves så vidt muligt at få alle med indover en beslutning i bestyrelsen, da flere hænder er bedre end en.

Vores mål for 2016 er at blive en endnu større og endnu mere aktiv lokalforening, og derfor håber vi at alle, der er interesseret i DFU Kronjylland vil svinge forbi vores lokaler, Vestergade 15, 8900 Randers C, hver tirsdag kl 16.00

Mobil: 28 92 78 21

Mail til Sara 

DFU Kronjyllands Facebookside